Международна конференция на ОПТИМА

Международна конференция на ОПТИМА
17 юни 2023
Технически Университет – София

Уважаеми колеги,

Имаме огромното удоволствие да ви поканим на дългоочакваната международна конференция на ОПТИМА, която ще се проведе на 17 юни, събота в Техническия университет в София.

По традиция събитието ще бъде предшествано от международно състезание по четене, което ще се проведе в различни частни и държавни училища с преподаване на английски език в петък, 21 април 2023 г.

Водещата тема на конференцията е „Компетентности за четене и комуникация на дигиталното поколение“, като програмата предвижда множество пленарни сесии по темата, дискусия на кръгла маса и церемония по награждаване на победителите в състезанието по четене.

Бихме искали да ви уведомим, че регистрацията за нашата международна конференция вече е отворена! Ако желаете да присъствате, моля регистрирайте се тук (https://forms.gle/yq9y2h69HmM76Mko8)

Ако желаете вашите ученици да участват в състезанието по четене, моля, регистрирайте се тук (https://forms.gle/vYmf7CR8szBbtrbf6)

  • Такса за участие в конференцията: членове на Оптима – 10 лв., нечленове – 20 лв.
  • Такса за участие в състезанието по четене: безплатно

NB! Институциите, които се ангажират да участват в състезанието по четене, имат право на 1 БЕЗПЛАТНО участие на техен представител в конференцията!

  • Краен срок за регистрация и за двете събития: петък, 24 март 2023 г

Очакваме с нетърпение да Ви видим на събитието!